Prednovoletno druženje Pivka 13.12.2014

 

V soboto 13. decembra je v prostorih Parka vojaške zgodovine Pivka potekalo prednovoletno druženje članov Društva Podmorničar in njihovih simpatizerjev.

Na začetku je vse prisotne pozdravil predsednik Društva Janez Baš, ter nas na kratko seznanil s preteklimi dogodki in v kratkih črticah napovedal naloge, ki jih bo Društvo izvajalo v naslednjem letu. Več o teh nalogah pa bo predstavljeno na letnem zboru Društva . Na koncu pa je vsem zaželel prijetno druženje. Člani so podprli tudi samo delovanje Društva s prostovoljnimi prispevki, Društvo pa se jim je oddolžilo s priložnostno zastavico in stenskim koledarjem za naslednje leto.

Nekateri člani smo se odpravili skupaj z novo sprejetim članom na ogled podmornice, ostali pa so se preselili v prostore "Kantina" , ki se nahaja pri vhodu v glavni objekt "Komande" Parka vojaške zgodovine in nadaljevali z druženjem. Po ogledu smo se jim pridružili tudi mi. Po obilnem in slastnem obroku, ki ga je pripravilo osebje "Kantine"se je druženje nadaljevalo do poznih popoldanskih ur ob obujanju spominov iz preteklosti.

Na koncu se zahvaljujemo osebju "Kantine" za dober sprejem odlično pripravljeno hrano kot tudi za izvrstno postrežbo.

 

Tekst. Oman Ljuboslav

Foto: Oman Ljuboslav, Tomaž Bertoncelj